محل تبلیغات شما

از شب قبل مواد را آماده می کنیم برای اینکار ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و نگینی یا خلالی خرد می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم. سبزیجات خشک و یا تازه ای را که قبلا شسته و خرد کرده ایم را نیز اضافه می کنیم

و ماست را همراه با فلفل سیاه و کمی نمک به مواد می افزاییم و خوب هم می زنیم و در آخر زعفران را نیز اضافه کرده و مخلوط می کنیم و تکه های مرغ را در مواد قرار می دهیم به طوری که با مواد آغشته شوند

و روی کاسه را سلفون می کشیم و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شوند. تخم مرغ ها را ابتدا در پیاله ای می شکنیم و اگر سالم بودن داخل کاسه ای می ریزیم و با چنگال هم می زنیم و کنار می گذاریم.

در کاسه ای آرد را می ریزیم و سپس پودر سیر،پودر پیاز ،فلفل سیاه و نمک را نیز به مقدار لازم اضافه می کنیم و با قاشق مواد را زیر و رو می کنیم تا مواد یکدست شود. در تابه ای کوچک و گود روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا به مرور زمان داغ شود.

مرغ های طعم دار شده را از یخچال خارج می کنیم و ابتدا هر کدام از تکه مرغ ها را در تخم مرغ می زنیم و سپس در مخلوط آرد می غلتانیم و داخل روغن داغ شده قرار می دهیم تا با حرارت کم مغز پخت و سرخ شوند.

آموزش ژله با تیکه های میوه

معجون ساده خانگی با شکلات

طرز تهیه مرغ سوخاری

کنیم ,مواد ,ای ,مرغ ,کاسه ,ریزیم ,می کنیم ,کنیم و ,می ریزیم ,کاسه ای ,ریزیم و

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

محمد صادق زمانی